ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2020 | CONSORTIS

23/2/2021
Consortis-tsakoumis-georgios

 

 

Έχοντας διανύσει μία δύσκολη χρονιά, το μόνο που ίσως επιθυμούμε, είναι να αφήσουμε πίσω μας όσα συνέβησαν και να προχωρήσουμε δυναμικά μπροστά.

Παρόλα αυτά, σε κάθε δύσκολη εμπειρία, αξίζει να κάνουμε μία ειλικρινή ανατροφοδότηση. Να αναγνωρίσουμε τις προκλήσεις και να εργαστούμε για αυτές. Να εντοπίσουμε τα δυνατά μας σημεία και να τα ενισχύσουμε.

Στην Consortis, μπήκαμε στο 2021, με αισιόδοξη διάθεση και βλέπουμε τα πράγματα να βελτιώνονται με σταθερό ρυθμό. Η Consortis, συνεχίζει δυναμικά, με σιγουριά, με νέα projects, νέες συνεργασίες και νέες ιδέες και οι άνθρωποί μας δεσμεύονται να διαχειριστούν αποτελεσματικά κάθε πρόκληση που θα συναντήσουμε.

 

Γιώργος Τσακούμης, Γενικός Διευθυντής

 

horizontal-line

 

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ

 

Το 2020 ήταν μία χρονιά, που κληθήκαμε να δοκιμάσουμε τα όριά μας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και προσωπικό επίπεδο.

Να δουλέψουμε ατομικά και απομονωμένα, προσπαθώντας παράλληλα να διατηρήσουμε την αποτελεσματικότητα της "ομαδικής δουλειάς" και να επικοινωνούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, τόσο μαζί σας όσο και με τους συναδέλφους μας.

 

horizontal-line


 

annual-report-2020-consortis

 

 

Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για την χρονιά που διανύσαμε ως εταιρεία.

 

Παρά τις δυσκολίες και τις απρόσμενες εξελίξεις, η Consortis έκανε αξιοσημείωτα βήματα μπροστά, τα οποία συνέβαλαν, τόσο στην εξέλιξη της εταιρείας ως σύνολο, όσο και στην εξέλιξη των εξειδικευμένων συνεργατών, που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Consortis.

 

Διακρίσεις, συνεργασίες, νέα έργα και ακόμα υψηλότεροι στόχοι, είναι λίγα από τα στοιχεία που αξίζει να σημειωθούν για την χρονιά που πέρασε.
 


Εδώ μπορείτε να βρείτε την ολοκληρωμένη επίσημη ετήσια έκθεση της εταιρείας μας για το 2020.