το έμβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη σχετική αναφορά στην Ένωση και το Διαρθρωτικό Ταμείο, το λογότυπο του ΕΣΠΑ και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία

ΓΓΕΚ, espa banner

ANNUAL REPORT 2021 | CONSORTIS

23/2/2022

 

Consortis-tsakoumis-georgios

Η χρονιά που πέρασε χαρακτηρίστηκε από αλλεπάλληλες συγκυρίες αυξημένης ελπίδας για υπέρβαση της πανδημίας, ενώ κατά το τελευταίο διάστημα, μετά από τα κύματα υγειονομικής κρίσης και περιορισμών, βιώνουμε έντονα την ενεργειακή κρίση.

 

Παρ’ όλα αυτά, οι αναπτυξιακοί δείκτες δείχνουν μια θετική πορεία και διαμορφώνουν προϋποθέσεις εμπροσθοβαρούς προοπτικής για εκείνους τους παράγοντες της οικονομίας, που έδειξαν ευελιξία προσαρμογής στα ευμετάβλητα δεδομένα της εποχής.

 

Γεώργιος Τσακούμης, Γενικός Διευθυντής

horizontal-lineREPORT

Η Consortis, έδειξε αυτή την ευελιξία και παρά τις σημαντικές επιπτώσεις που όλοι βιώσαμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καταφέραμε ως εταιρεία να προσαρμοστούμε και να ανταποκριθούμε στις νέες ανάγκες, διαφυλάσσοντας και ενισχύοντας την αναπτυξιακή δυναμική μας.

Ολοκληρώσαμε ποικίλα σημαντικά projects και αναλάβαμε πλήθος νέων, στα οποία θα αναφερθούμε στην παρούσα ετήσια έκθεση.

horizontal-line

annual report
 

Ξεκινήσαμε το 2022, με γερά θεμέλια ενσωματώνοντας στις λειτουργίες μας νέα ψηφιακά εργαλεία και νέους συνεργάτες. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε με την ίδια θέρμη τους στόχους των πελατών μας και να γίνουμε καλοί αγωγοί μιας «νέας κανονικότητας», καλύτερης, απαλλαγμένης από παθογένειες του παρελθόντος και πιο παραγωγικής για το μέλλον.

Εδώ μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένη την επίσημη ετήσια έκθεση του 2021