το έμβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη σχετική αναφορά στην Ένωση και το Διαρθρωτικό Ταμείο, το λογότυπο του ΕΣΠΑ και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία

ΓΓΕΚ, espa banner

Εβίτα

Εβίτα Δαμιανίδου - Μπάμπα

Assistant Manager

Γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια, μιλάω άριστα αγγλικά, γαλλικά καθώς και καλά γερμανικά. Κατά τη διάρκεια των μαθητικών μου χρόνων, συμμετείχα σε εκπαιδευτικά ταξίδια στο CERN, το HARVARD, το MIT και παρακολούθησα το Engineering Building Bridges Program στο Northeastern University στη Βοστώνη.

Το Σεπτέμβριο του 2013, ξεκίνησα τις σπουδές μου στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ, από όπου αποφοίτησα τον Ιούλιο του 2019. Τον Οκτώβριο του 2019, εντάχθηκα στην οικογένεια της Consortis. Συνεχίζοντας τις σπουδές μου, το 2022, έλαβα τον πρώτο μεταπτυχιακό τίτλο στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό πόλεων και κτιρίων από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. 

Θεωρώντας τη συνεχή επαγγελματική εξέλιξη αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου, το διάστημα αυτό, παρακολουθώ ένα νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, που αφορά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα διευρύνω το πεδίο των γνώσεων μου με πολύμηνους εκπαιδευτικούς κύκλους σεμιναρίων στην εκτίμηση ακινήτων, καθώς επίσης και στο blockchain στις χρηματοικονομικές υπηρεσίες. 

Επιστροφή στην ομάδα μας