Εβίτα

Εβίτα Δαμιανίδου - Μπάμπα

Τμήμα Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Γής

Γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια, μιλάω άριστα αγγλικά, γαλλικά καθώς και καλά γερμανικά. Κατά την μαθητική μου ζωή συμμετείχα σε εκπαιδευτικά ταξίδια στο CERN, το HARVARD, το MIT και παρακολούθησα το Engineering Building Bridges Program στο Northeastern University στη Βοστώνη.

Το 2019 αποφοίτησα από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ (Σεπτ.2014-Ιουλ. 2019). Η διπλωματική μου εργασία είχε αντικείμενο τη φωτογραμμετρία και τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών. Μέσω της πρακτικής μου άσκησης που πραγματοποιήθηκε σε δημόσιο φορέα, καθώς επίσης και εργασίας μου σε ιδιωτική εταιρεία, απέκτησα πολύ καλή γνώση προγραμμάτων, όπως το AUTOCAD και το QGIS. Επιπροσθέτως, έχω παρακολουθήσει πολύμηνους εκπαιδευτικούς κύκλους σεμιναρίων στην εκτίμηση ακινήτων, τη διοίκηση επιχειρήσεων καθώς επίσης και στο blockchain στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Παράλληλα με τις σπουδές μου, ασχολήθηκα, όπως και συνεχίζω να ασχολούμαι ενίοτε, με τις πωλήσεις και την προώθηση προϊόντων, τις δημόσιες σχέσεις, καθώς επίσης και την διοργάνωση και παρουσίαση εκδηλώσεων. Εντάχθηκα στην οικογένεια της Consortis τον Οκτώβριο του 2019.

Τέλος, θεωρώντας τη συνεχή επαγγελματική εξέλιξη αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου, διευρύνω το πεδίο των γνώσεων μου συνεχίζοντας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο  και, συγκεκριμένα, στο τμήμα του περιβαλλοντικού σχεδιασμού πόλεων και κτιρίων.

Επιστροφή στην ομάδα μας