ΓΚΟΥΝΤΑ

Σόνια- Άννα Γκούντα

Τμήμα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού

Γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα από το Αμερικανικό Κολλέγιο «Ανατόλια» με «ΑΡΙΣΤΑ». Σπούδασα στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, από όπου αποφοίτησα με βαθμό διπλώματος «ΑΡΙΣΤΑ», ενώ ήμουν πρώτη αποφοιτήσασα, κατά σειρά βαθμολογίας, της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.). Επιθυμώντας να εμβαθύνω τις γνώσεις μου και να ειδικευτώ στον τομέα της Προστασίας-Συντήρησης και Αποκατάστασης Κτιρίων και Συνόλων, συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «M.Sc. Denkmalpflege» (M.Sc. Heritage Conservation TU Berlin) στο Πανεπιστήμιο «Technische Universität Berlin» στο Βερολίνο, τις οποίες ολοκλήρωσα τον Απρίλιο του 2018. 
Από τον Ιούνιο του 2018 μέχρι σήμερα, είμαι Υποψήφια Διδάκτορας του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).
Μιλάω Αγγλικά και Γερμανικά. Έχω συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες και έχω δημοσιευμένο ερευνητικό έργο σε πρακτικά συνεδρίων και περιοδικά.

Συνεργάζομαι με την CONSORTIS από τον Ιούνιο του 2020 με στόχο την εκπόνηση ποιοτικών αρχιτεκτονικών μελετών σε όλες τις κλίμακες σχεδίασης

Επιστροφή στην ομάδα μας