το έμβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη σχετική αναφορά στην Ένωση και το Διαρθρωτικό Ταμείο, το λογότυπο του ΕΣΠΑ και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία

ΓΓΕΚ, espa banner

Thanos Diamantopoulos Consortis

Θάνος Διαμαντόπουλος

Υπεύθυνος τμήματος Τοπογραφίας & Κτηματολογίου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κατερίνη. Το 1996 ήρθα στη Θεσσαλονίκη, για να σπουδάσω στο τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου και από το 2003 εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της Τοπογραφίας.

Σημαντικό σταθμό στην σταδιοδρομία μου αποτέλεσε η  υπερ-δεκαετής ενασχόληση μου στο τομέα των κατασκευών, μέσω της οποίας αποκόμισα εξειδικευμένη εμπειρία και γνώσεις στις Αποτυπώσεις, στην Κτηματογράφηση και στο Κτηματολόγιο.

To 2015 μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ με την εταιρεία Consortis και να διευρύνω τους ορίζοντες μου σε πιο εξειδικευμένους τομείς της Τοπογραφίας όπως Φωτογραμμετρία, Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών και Σύγχρονες Μεθόδους Αποτυπώσεων.

Είμαι πιστοποιημένος χειριστής UAS (ΣΜηΕΑ - Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών) και άριστος χρήστης προγραμμάτων όπως AutoCAD, GGCAD, Geocalc, Land Development, Coord-GR, Anadelta, PHOTOMOD Lite, ArcGIS και QGIS.

Επιστροφή στην ομάδα μας