το έμβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη σχετική αναφορά στην Ένωση και το Διαρθρωτικό Ταμείο, το λογότυπο του ΕΣΠΑ και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία

ΓΓΕΚ, espa banner

Hara Kyriakidou Consortis

Χαρά Κυριακίδου

Υπεύθυνη τμήματος Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Γης

Ζω στη Θεσσαλονίκη εδώ και 23 χρόνια με ένα διάλειμμα συνολικά 3 ετών κατά το οποίο σπούδαζα στην Ολλανδία και στη Γαλλία. Οι σπουδές στο Τμήμα της Αρχιτεκτονικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης λειτούργησαν για μένα ως βάση για τις μεταπτυχιακές σπουδές μου σε αστικά και χωροταξικά ζητήματα (στο Berlage institute του Rotterdam) από τη μία και σε θέματα που άπτονται του περιβαλλοντικού σχεδιασμού πόλεων και κτιρίων (στο ΕΑΠ) από την άλλη.

Από το 2005 συνεργάζομαι συνεχόμενα και πολύ αποτελεσματικά με την Consortis σε αρχιτεκτονικά, πολεοδομικά και χωροταξικά projects. Με γνώμονα έννοιες όπως το περιβάλλον, η βιωσιμότητα και η αισθητική, στις οποίες προσπαθώ να είμαι συνεπής σχεδιαστικά, έχω στόχο μέσω των γνώσεων και της δημιουργικότητάς μου να επιλύω οποιαδήποτε ζητήματα μου παρουσιάζονται. Ταυτόχρονα προσπαθώ να μένω ενημερωμένη μέσω της συμμετοχής μου στις Μόνιμες Επιτροπές Χωροταξίας και Ανάπτυξης του ΤΕΕ ΤΚΜ και του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής αλλά και του ΣΥΠΟΘΑ της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς αλλά και μέσω δημοσιεύσεων και παρουσιάσεων σε συνέδρια τόσο εθνικής όσο και διεθνούς εμβέλειας.

Χαρακτηριστικά μου είναι επίσης η ευελιξία, η ομαδικότητα και η ευκολία στην ενασχόληση με όλες τις κλίμακες του σχεδιασμού (αρχιτεκτονικός, αστικός, χωροταξικός).

Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, αλλά μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου και στα ολλανδικά και τα ισπανικά.

Επιστροφή στην ομάδα μας