ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Αντιπλημμυρική Προστασία: Γιατί η εύρεση λύσεων είναι πιο σημαντική από ποτέ;

12/1/2021

Οι μηχανικοί διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην κατανόηση της κλιματικής αλλαγής και στη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των συνεπειών της.

Αποτύπωση του κτιριακού συγκροτήματος – ιδιοκτησίας της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» στον Άγιο Μηνά Θεσσαλονίκης

16 Οκτωβρίου 2020

Η ομάδα πολεοδομικού και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού της CONSORTIS έχει αναλάβει τη μελέτη και την αρχιτεκτονική αποτύπωση του κτιριακού συγκροτήματος της εταιρείας “KΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.»  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, γύρω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά.

Δικτύωση των εμπλεκομένων φορέων Παρατηρητηρίου για την Πρόληψη και Διαχείριση του Κινδύνου της Διάβρωσης των Ακτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

1 Οκτωβρίου 2020

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, διοργανώθηκε η τηλεδιάσκεψη για τη δικτύωση των εμπλεκομένων φορέων του έργου «Ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Συστήματος Παρατηρητηρίου για την Πρόληψη και Διαχείριση του Κινδύνου της Διάβρωσης των Ακτών, υπό την Επίδραση της Κλιματικής Αλλαγής μέσω της Αξιοποίησης Δεδομένων Παρατήρησης Γης» για λογαριασμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την ομάδα έργου της Consortis.

Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης παρουσιάστηκε το έργο, ενώ απώτεροι στόχοι ήταν:

Παγκόσμιος Χάρτης Εξάπλωσης Covid-19

31 Μαρτίου 2020

Η ομάδα της Consortis Geospatial, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και για την καλύτερη ενημέρωση όλων μας σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, δημιούργησε έναν διαδραστικό χάρτη στον οποίο μπορείτε να δείτε πληροφορίες για την εξάπλωση του Covid-19 τόσο σε παγκόσμιο όσο και εθνικό επίπεδο.

2o Βραβείο Χωροταξικού Διαγωνισμού Ιδεών στην CONSORTIS

14 Ιανουαρίου 2020
Η CONSORTIS κέρδισε το 2ο Βραβείο Χωροταξικού Διαγωνισμού Ιδεών με τίτλο «Μελέτη στρατηγικής χωροταξικής ανάπτυξης της περιοχής της λίμνης Τριχωνίδας», που διεξήχθη από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σύμβαση με το Ελληνικό Κτηματολόγιο

20 Δεκεμβρίου 2018

Η Consortis (πρώην ΑΚΚΤ) μέλος της κοινοπραξίας Κ/Ξ CONSORTIS - ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ με δ.τ. Κ/Ξ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ υπέγραψε σύμβαση με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ στις 21/12/2017, για την υλοποίηση της "Μελέτης κτηματογράφησης και παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στις υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ΚΤ5-03".