το έμβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη σχετική αναφορά στην Ένωση και το Διαρθρωτικό Ταμείο, το λογότυπο του ΕΣΠΑ και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία

ΓΓΕΚ, espa banner

H Consortis Geospatial πρωταγωνίστησε στη Geobusiness

01/06/2023

Η Consortis Geospatial παρουσίασε πρόσφατα την τεχνογνωσία της στο Geobusiness Show στο Λονδίνο. Η έκθεση, που πραγματοποιήθηκε στις 17-18 Μαΐου, αποδείχθηκε μια μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία, προσφέροντας πλήθος ευκαιριών δικτύωσης, ανταλλαγής γνώσεων και έκθεσης σε τεχνολογίες αιχμής.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση με τίτλο "Mobiroad-Road Asset Management System", που πραγματοποιήθηκε από τον Αλέξανδρο Ντούλα την πρώτη ημέρα. Η παρουσίαση, την οποία παρακολούθησαν επαγγελματίες του κλάδου, προκάλεσε το ενδιαφέρον και ξεκίνησε μια ζωηρή συζήτηση μεταξύ του ακροατηρίου. Ειδικότερα, οι παρευρισκόμενοι επέδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την εφαρμογή και την ανάπτυξή της, ανοίγοντας το δρόμο για πιθανές μελλοντικές συνεργασίες.

Το περίπτερό μας προσέγγισε πολλούς επισκέπτες και τις δύο ημέρες, πολλοί επισκέπτες εξέφρασαν ενδιαφέρον για τη σύναψη συνεργασιών και τη χρήση των υπηρεσιών μας, αναδεικνύοντας το εύρος της τεχνογνωσίας της Consortis Geospatial.

Συγκρίνοντας τη συμπεριφορά των επισκεπτών στο Geobusiness Show με εκθέσεις στην Ελλάδα, η ομάδα της Consortis παρατήρησε μια εντυπωσιακή διαφορά. Οι επισκέπτες στην εκδήλωση του Λονδίνου έδειξαν έντονη διάθεση να συμμετάσχουν σε ουσιαστικές συζητήσεις, περνώντας αρκετό χρόνο στα περίπτερα των εκθετών και ανταλλάσσοντας ιδέες. 

Εκτός από τις αλληλεπιδράσεις στο περίπτερο της εταιρείας, η Consortis Geospatial εξερεύνησε ενεργά και άλλα περίπτερα της έκθεσης. Με τη διαδικασία αυτή διαπιστώσαμε την κυριαρχία των μετασχηματιστικών τεχνολογιών, όπως το LiDAR, οι σαρωτές λέιζερ, η μοντελοποίηση κτιριακών πληροφοριών (BIM) και τα Digital Twins. 

Η συμμετοχή της Consortis Geospatial στο Geobusiness Show αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένη. Η έκθεση όχι μόνο διευκόλυνε ανεκτίμητες συνδέσεις και ανταλλαγές με παγκόσμιους ηγέτες του κλάδου, αλλά παρείχε επίσης μια πλατφόρμα για να παρακολουθήσει και να αγκαλιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του γεωχωρικού. Καθώς η εταιρεία συνεχίζει το ταξίδι της ανάπτυξης και της καινοτομίας, η έκθεση αποτέλεσε σημαντικό ορόσημο στην προσπάθειά της να διεισδύσει στις διεθνείς αγορές.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image