ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2021 | CONSORTIS

23/2/2021

Consortis-tsakoumis-georgios

Η χρονιά που πέρασε χαρακτηρίστηκε από αλλεπάλληλες συγκυρίες αυξημένης ελπίδας για υπέρβαση της πανδημίας, ενώ κατά το τελευταίο διάστημα, μετά από τα κύματα υγειονομικής κρίσης και περιορισμών, βιώνουμε έντονα την ενεργειακή κρίση. Παρ’ όλα αυτά, οι αναπτυξιακοί δείκτες δείχνουν μια θετική πορεία και διαμορφώνουν
προϋποθέσεις εμπροσθοβαρούς προοπτικής για εκείνους τους παράγοντες της οικονομίας, που έδειξαν ευελιξία προσαρμογής στα ευμετάβλητα δεδομένα της εποχής.
 

Γεώργιος Τσακούμης, Γενικός Διευθυντής 

horizontal-lineΕΤΗΣΙΑ 2021

Η Consortis, έδειξε αυτή την ευελιξία και παρά τις σημαντικές επιπτώσεις που όλοι βιώσαμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καταφέραμε ως εταιρεία να προσαρμοστούμε και να ανταποκριθούμε στις νέες ανάγκες, διαφυλάσσοντας και ενισχύοντας την αναπτυξιακή δυναμική μας..

Αναλάβαμε την εκπόνηση νέων project, νέων συμβάσεων και νέων προκλήσεων, που φέραμε εις πέρας, χάρη στην ομαδικότητα, με πρωτεύοντα στόχο πάντα την ικανοποίηση των πελατών μας ως αποδέκτες των υπηρεσιών και των δεξιοτήτων που έχουμε στη «φαρέτρα» μας.

horizontal-line

annual report
 

Ξεκινήσαμε το 2022, με γερά θεμέλια ενσωματώνοντας στις λειτουργίες μας νέα ψηφιακά εργαλεία και νέους συνεργάτες. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε με την ίδια θέρμη τους στόχους των πελατών μας και να γίνουμε καλοί αγωγοί μιας «νέας κανονικότητας», καλύτερης, απαλλαγμένης από παθογένειες του παρελθόντος και πιο παραγωγικής για το μέλλον.

Εδώ μπορείτε να βρείτε την ολοκληρωμένη επίσημη έκθεση.