το έμβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη σχετική αναφορά στην Ένωση και το Διαρθρωτικό Ταμείο, το λογότυπο του ΕΣΠΑ και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία

ΓΓΕΚ, espa banner

ANNUAL REPORT 2022 | CONSORTIS

07/03/2023

tsakoumis

Το 2022 ήταν έτος γεμάτο προκλήσεις, έτος ανάκαμψης και μερικής επιστροφής προς την κανονικότητα καθώς αφήσαμε την πανδημία πίσω μας, αλλά αντιμετωπίσαμε τις προκλήσεις ενός πολέμου εντός της ΕΕ που οδήγησε στη μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση του 21ου αιώνα.

Η Consortis συνέχισε για ακόμα μία χρονιά την αναπτυξιακή της πορεία, καθώς θέτοντας ξεκάθαρους στόχους και δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες εντός της εταιρείας μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε σημαντικά έργα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

 Γεώργιος Τσακούμης, Γενικός Διευθυντής

horizontal-line

Είμαστε υπερήφανοι γιατί μετά από 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον τομέα μελετών και παροχής υπηρεσιών σε έργα τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα, συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε, να εντάσσουμε νέες πρακτικές και τεχνολογίες στην εκπόνηση των μελετών μας ενώ παράλληλα, καλλιεργούμε νέες δεξιότητες για το προσωπικό μας.

collage

Ξεκινάμε το 2023 με το βλέμμα στο μέλλον, συνεχίζοντας να αναπτύσσουμε έργα που εναρμονίζονται με το σκοπό μας και φροντίζουν για το αστικό και το φυσικό περιβάλλον.

Οι αξίες και οι ενέργειές μας αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο του οράματός μας: "να δημιουργούμε μαζί βιώσιμες λύσεις για ένα καλύτερο μέλλον"

Εδώ μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένη την επίσημη ετήσια έκθεση του 2022

Image