ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ CONSORTIS GEOSPATIAL ΜΕ ΤΗΝ OTS

4 Οκτωβρίου 2019

H Consortis Geospatial βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία OTS, στον τομέα της ενοποίησης εφαρμογών, καθώς και της ανάπτυξης νέων ολοκληρωμένων εφαρμογών. Άξονας της συνεργασίας είναι ο συνδυασμός περιγραφικών και γεωχωρικών δεδομένων των δύο εταιρειών, με στόχο την αποτελεσματική κάλυψη των - ολοένα και μεγαλύτερων - αναγκών των πελατών μας.

Η Consortis Geospatial, εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού με έδρα τη Θεσσαλονίκη, σχεδιάζει καινοτόμες λύσεις βασισμένες στη γεωπληροφορική και στα GIS που στοχεύουν στη βελτίωση της οργάνωσης και την ενίσχυση των προσφερόμενων υπηρεσιών Δημοσίων Οργανισμών και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων.

Η OTS, εταιρεία πληροφορικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων που απευθύνονται στους Φορείς του Δημόσιου Τομέα και στοχεύουν στην παραγωγή μηχανογραφικών λύσεων και στη ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των Πολιτών.

Και η συνεργασία OTS – Consortis Geospatial δεν σταματά εδώ. Νέες ιδέες, νέες προτάσεις στα πλαίσια του κοινού οράματος δημιουργικότητας και απλοποίησης σύνθετων μέχρι σήμερα διαδικασιών, έρχονται για να θέσουν τα θεμέλια μιας επιτυχημένης πολυεπίπεδης συνεργασίας.

Image